Keyprocessor

Keyprocessor

Keyprocessor biedt haar klanten oplossingsgerichte en elektronische Security Management Systemen aan die kunnen worden onderverdeeld in Toegangscontrole, Inbraakdetectie, Camerabewaking, Intercom, Parkeerbeheer en Tijdregistratie. Onze oplossingen brengen de verschillende modules en componenten samen in één geïntegreerd platform. Dit maakt een zeer efficiënt beheer mogelijk. Keyprocessor is één van de belangrijkste aanbieders in deze markt en onderscheidt zich door een groot innovatief vermogen. Alle oplossingen worden in eigen huis ontwikkeld.

Keyprocessor is sinds 2008 onderdeel van TKH Group. Keyprocessor wordt gekenmerkt door een hands-on mentaliteit, korte lijnen en betrokken medewerkers. In uw contacten met Keyprocessor profiteert u mee van bijna 35 jaar ervaring in dit marktsegment!

Het hoofdkantoor van Keyprocessor is gevestigd in Amsterdam. Er zijn momenteel ruim 60 mensen werkzaam bij Keyprocessor die zich dagelijks richten op het ontwikkelen, verkopen, implementeren, opleveren en servicen van Security Management systemen.